Agila arbetssätt i datadrivna organisationer

En fördjupning i teorier, aktuell forskning och praktiker inom agila arbetssätt

Kursens ger en fördjupning i teorier, aktuell forskning och praktiker inom agila arbetssätt med ett särskilt fokus på hur dessa kan anpassas för organisationer som önskar använda data för att mäta, följa upp och förbättra tjänster och tjänsteutvecklingsprocesser. Under kursen kommer du att få fördjupa dig i, och utveckla kritiska perspektiv på, agila arbetssätt och dess specifika aktiviteter samt hur de kan anpassas till olika organisatoriska kontexter.

Kursen ger 2,5 högskolepoäng och genomförs på distans och ”kvartsfart”. Kvartsfart innebär att kurser sträcker sig över ca 8 veckor och du förväntas lägga ca 8 timmar per vecka under denna period.

Studieperiod 2022: Vecka 35 – 47

Till kurssidan på HB.se