Digital transformation - ett helhetsperspektiv

Förstå helheten av digital transforamtion

Kursen behandlar området digital transformation. I kursen definieras digital transformation som en process vilken syftar till att förbättra en enhet (t.ex. organisation) genom att möjliggöra betydande förändringar i dess egenskaper medelst en kombination av information, kommunikation och digital teknik.

Kursens syfte är att introducera teorier, aktuell forskning och praktiker inom digital transformation med ett särskilt fokus på helhet och process. Under kursen kommer du att få möjlighet att fördjupa dig i, och utveckla kritiska perspektiv på hela den digitala transformationsprocessen, såväl som dess specifika aktiviteter.

Kursen ger 2,5 högskolepoäng och genomförs på distans och ”kvartsfart”. Kvartsfart innebär att kurser sträcker sig över ca 8 veckor och du förväntas lägga ca 8 timmar per vecka under denna period.

Studieperiod 2022: Vecka 35 – 43

Till kurssidan på HB.se